Wil je een geavanceerde interactieve digitale omgeving zien en ervaren? En ben je benieuwd wat onze ervaringen hiermee zijn en of dat dit voor jouw vakgebied ook mogelijk is?

Kom dan langs bij onze workshop: Digitalisering van het (mechanica) onderwijs!

Teacher: Ir. Laurens Bervoets

Studeerde aan de Universiteit Twente met een master in Biomedical Engineering. Laurens werkte eerder bij Hogeschool Saxion en sinds 2019 bij de Hogeschool Windesheim.

Digitalisering van het (mechanica) onderwijs door ir. Laurens Bervoets (Hogeschool Windesheim)

Program

Binnen het onderwijs zijn we continue op zoek naar onderwijsinnovaties om het leerproces van studenten tijdens hun studie te kunnen verbeteren en optimaal te kunnen begeleiden.

 

Vanuit een sterke samenwerking tussen de opleidingen werktuigbouwkunde in Nederland is er een project gestart waarin we voor één vakgebied (mechanica) gezamenlijk een digitale leeromgeving ontwikkelen die het mogelijk maakt om jaarlijks 2250 studenten persoonlijk te kunnen volgen en begeleiden.

 

We creëren enerzijds een digitaal boek, waarin o.a. voorbeeldopgaven tot leven komen (middels glassboard presentaties en instructie video’s) en waar studenten vraagstukken op maat aangeboden krijgen, en anderzijds ontwikkelen we landelijk een digitale vragendatabank waarin iedere docent zijn eigen digitale toets uit kan samenstellen. Kortom een indrukwekkend en aantrekkelijk product voor zowel de student als ook de docent.

Info

Dates Location Price
subscribe, date TBA online gratis

Registration

    Workshop Möbius voor Chemie — online — gratis

    subscribe now, date TBA